Change langage
 
 

Wie is Jennifer Cunningham

Aanvankelijk was Jennifer Cunningham gespecialiseerd in zorgverzekeringen voordat er werd uitgebreid naar algemene verzekeringen (voornamelijk door de veelvuldige verzoeken van haar cliënten). Jennifer woont en werkt in Spanje sinds de vroege negentiger jaren.

Kort nadat Jennifer in Spanje aankwam, verloor ze op tragische wijze één van haar zonen en haar man. Als gevolg hiervan werd ze gedwongen om te besluiten om terug te gaan naar het Verenigd Koninkrijk of om in Spanje te blijven. Met alleen een weduwenpensioen, een kleine portefeuille van zorgverzekering klanten, en zonder kennis van computers, besloot Jennifer om in Spanje te blijven, ten tijde dat haar huis middenin een renovatie verkeerde. Gewapend met vertrouwen ontving Jennifer vertrouwen van haar bank en ze concentreerde zich op het uitbreiden van haar zorgverzekeringsportefeuille. Aanhoudende verzoeken van haar cliënten en het feit dat ze werd benaderd door Liberty Seguros zorgden ervoor dat Jennifer ook algemene verzekeringen ging aanbieden. Terugkijkend is het bijzonder om te zien hoe haar bedrijf zich ontwikkelde: ze begon in haar slaapkamer, verhuizend naar een thuiskantoor toen de verbouwing van haar huis afgerond was en toen dit te klein werd betrok ze haar eerste kantoor in Jávea. Een volgende stap werd gekenmerkt door de verhuizing naar een groter kantoor in de haven van Jávea, waar er nu twee kantoren zijn, en het is gegroeid naar nog eens zes andere kantoren langs de Spaanse kust.

Een groot deel van haar success is toe te schrijven aan het feit dat ze een ´hands on´ managing director is die om haar cliënten geeft. Alle polissen die Jennifer en  haar team aanbieden zijn speciaal geselecteerd om aan de vereisten van haar internationale klanten te voldoen; kwaliteit, service en ondersteuning staan voorop. Zowel Liberty Seguros en ASSSA hebben toegewijde expatafdelingen die Jennifer´s filosofie delen omtrent duidelijk en eerlijk advies, deze waarden zijn ook geinternaliseerd in al haar medewerkers in de verschillende kantoren langs de Spaanse kust. Jennifer en haar team zijn gepassioneerd om professionele service te bieden aan al hun klanten. Jennifer is een S.L. company, geregistreerd en gereguleerd in Spanje. Waarom zou u niet uw voordeel halen uit de jarenlange ervaring  die Jennifer heeft met het leven en wonen in Spanje?

Zoals Jennifer vaker ventileert op de radio of in haar artikelen, Spanje is af en toe een lasting land om te wonen en te werken en tevens is er onmiskenbaar een groot cultureel verschil met hetgeen u gewend bent.

Jennifer is en blijft een ´hands on´ managing director en ze zorgt ervoor dat ze zelf en haar team up-to-date houdt met de laatste ontwikkelingen in de markt en veranderingen in verzekeringsregelgeving en wetgeving.

Ze is enorm trots op haar meertalige staff die ervoor zorgt dat het bedrijf vele klanten in hun eigen taal kan ondersteunen en zoals de ´Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones´ (DGS) en de wet voorschrijven, worden Jennifer´s medewerkers voortdurend getraind om te excelleren in hun speciefieke baan en verantwoordelijkheden.

Jennifer heeft vele aspecten van het leven ervaren, en zoals velen, heeft ze ook haar fouten begaan. Daarom is ze erg gevoelig voor de benodigdheden van buitenlanders die in Spanje wonen en ze zal immer proberen te helpen met haar enorme hoeveelheid kennis over het resideren in Spanje.    

Bekijk de artikelen die Jennifer regelmatig publiceert in de locale media en beluister haar radioshow die elke laatste donderdag van de maand wordt uitgezonden op Bay Radio, en als je het gemist hebt kun je het terugluisteren op www.bayradio.fm.

 

Jennifer Cunningham Insurances S.L. Insurance in Spain made simple.

 
BEL NU ONS TEAM VAN EXPERTS
 
 
 

Jennifer Cunningham´s betrouwbare advies

Controleer altijd aandachtig de polisvoorwaarden voordat u de verzekering accepteert. Aandachtspunten zijn bijvoorbeeld uw geboortedatum, NIE nummer, de details van uw auto, zijn alle passagiers meeverzekerd onder de polis, zijn de waarden van uw huis, de roerende zaken en kostbaarheden juist vermeld. Zorg ervoor dat uw verzekeringsagent u altijd een volledige kopie van de polisvoorwaarden overhandigt. Is u aangeboden incidentiële schade mee te verzekeren? Is uw aansprakelijkheidsdekking meer dan € 300.000,00? Ben ten alle tijden voorzichting als een verzekeringsbedrijf u een polis puur op prijs wil verkopen, daarbij tegelijkertijd belovend dat u dezelfde dekking wordt geboden. Dit is onmogelijk, daarnaast is het belangrijk om uw prolongatieprijs te weten voordat deze automatisch wordt vernieuwd. Onthoud dat mondelinge afspraken tussen u en de verzekeringsagent waarschijnlijk niet worden gerespecteerd door de verzekeraar. Zorg er daarom voor dat alle extra clausules worden toegevoegd aan de polis. Dit is Spanje, met haar eigen wetten en regelgeving, Spaanse verzekeringswetgeving is vaak verschillend van andere Europese landen. Alle polissen hebben bijvoorbeeld een jaarlijkse looptijd en kunnen automatisch worden verlengd tenzij de verzekeraar op de hoogte wordt gebracht van een wijziging. Ben behoedzaam als u puur voor prijs kiest want op het moment dat u een schade meldt kunt u voor vervelende verrassingen komen te staan. Om onze klanten een goede service te bieden hebben we een eigen schadeafdeling. Dit zal u veel tijd en uitgaven schelen. Ben voorzichtig, vooral hier in Spanje, als het gaat om een vertrouwensband met uw verzekeringsagent. Een SL of SA onderneming zal u veel meer bescherming bieden dan een simpel particuliere persoon met een telefoonnummer. Om u verder van dienst te zijn hebben we nu een aparte verlengingsafdeling, om er zo voor te zorgen dat u altijd uw polis kunt bespreken voordat deze vernieuwd wordt. Als u een alarmsysteem in uw huis heeft en dit staat op de polis vermeld, zorg er dan immer voor dat deze is ingeschakeld wanneer u niet thuis bent. Wanneer u slaapt of uit huis bent, zorg er voor dat alle ramen, deuren en hekken goed op slot zitten.
 

Much more than just a voice on the phone - insurance individually tailored to suit your needs.

 
Registered with the Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones C0437B54071360
Privacy Policy & Data Protection Statement • Copyright 2010 Jennifer Cunningham - All Rights Reserved